Toxic Waste

Zuurtjes,  gummies,  likkers en veel meer lekkere snoepen in verschillende uitvoeringen en formaten,  we hebben ze allemaal wat gangbaar is.

Zoek je wat zuurs,  dan ben je zeker metdit merk goed op weg, zowel door het jongere als het oudere publiek graag gegeten.
Wij deden zelf ook de test en bevonden dit gehele aanbod fijn van smaak en zuurte is zeker okay!

Test het zelf eens en klik op de knop hieronder,  bestel je heerlijkste zurige snoepjes.

USA Candy

We hebben ze “bijna” allemaal de meest populaire,  de nieuwste en natuurlijk de lekkerste.
Ook die we geheel hier niet kennen halen we hier om jouw mee te laten genieten wat ze aan de overkant wel al eten,  meestal zijn deze al populair,  zoniet,  gebruik JIJ jouw sociale media en laat zien wat je ermee uitsteekt en beoordeel ze.

Heb je iets gepost…. je mag zeker ons dat toezenden (contactformulier aub),  soms zetten we het ook op onze website !

 Shop

Meer dan snoep alleen !

Producten

Laatste toevoegingen

En we hebben nog meer…..

 

Veel lekkers

En nog meer

1116

Gewicht / los snoep

Bijna 1000 verschillende soorten schepsnoep uit voorraad leverbaar. Fruitgum, winegum, drop, kauwgom, pepermunt, zuurtjes, salmiak, suikervrij en nog veel meer!

Lollies

Het enorme aanbod lollies zal u verbazen! De variatie in formaat en kleur is bijna oneindig. Voor elk wat wils en voor iedere gelegenheid een prachtige lolly in de perfecte kleur en smaak.

NL5540EX-1

Trends

Er zijn regelmatig nieuwe zaken die opduiken,  vaak ook via de media op internet zoals Tiktok of Youtube, wij proberen up-to-date te blijven en mee te gaan in deze goederen.

Johny Bee Haribo CCI PEZ Toxic waste candy Chupa Felko Bassett's Bubs Oreo Red Band ZED Swizzels Tom's Trolli Venco Jake Candy Nerds Candy Milka Cadbury Schuttelaar Lonka Grahns Hitschler Katja Rovelli Reeses Fortuin De Bron Droste Maoam Mars Matthijs Mentos Merci Astra Bulgari Festivaldi Freekee Frisia Hamlet Glico Pocky Klene Fini Lutti Napoleon Nappo Hostess Twinkies Nestle Oakleaf Pop Tarts Ritter

Kom ons bezoeken

Of Shop Online

We houden de website zo “vers” mogelijk met alles wat we in huis hebben,  maar het kan natuurlijk gebeuren dat speciale aanbiedingen en/of sommige items ALLEEN de in de fysieke de winkel mogelijk is,  ook op sommige momenten kom je dit tegen omdat we met sommige “hoge of echt lage” temperaturen niet onze items alle kunnen verzenden,  denk aan chocolade in 40°C …… dat gaat niet goedkomen surprised

Gebruik aub het ticketsysteem
eventueel… +32465035748
Kantoor.ws@snoopysnoep.be

Fysieke winkel
Grootkanonplein 1 D – 3
9000 Gent -België

 

Open:
Iedere dag 11:00 – 19:00 
Mooi weer / zomertijd zullen we ruimer open zijn.