Snoopysnoep

Nu ook online !!

 Momenteel kan je online winkelen,  alles zou moeten werken,  hier en daar een tekst die aangepast moet worden en we zijn langzaam de lekkerste snoepen erbij aan het zetten.

 

Je kan zelfs tegoed verdienen door ons te helpen met de verkoop,  vertel je vrienden en vriendinnen over onze website,  je aanmelden kan je hier en JOUW EIGEN LINK gaat zichtbaar worden.

The Showboat en SnoopySnoep

2019 The Showboat

In 2019 begonnen met THE SHOWBOAT,  diverse items deden we aanbieden,  en winkels begonnen te kopiëren,  we hebben ons aanbod steeds aangepast naar iets Unieks of nog niet bestaande in Gent-Centrum.
Uiteindelijk zijn wij ver de enigste met ECHTE BELGISCHE CHOCOLADE op de wafels,  een breed gamma Suikerwafels en de Unieke Gentse Gigant en Mamoett en SUPER Stroopwafels.
Poffertjes,  Oliebollen en Churos kom je ook met een regelmaat tegen,  en zo wisselen we wel meer van items in de  seizoenen.
IJs,  Bubble Drinks, Donuts,  Suikerappels en nog veel meer, maar ook waren we weer de enigste eerste met “Amerikaanse Snoep”

Inmiddels springen dergelijke winkels met snoep de pan uit en ook de “kleding winkels” hebben ook niet alleen kleding meer 😉
The Showboat blijft een soort van conceptenwinkel en heeft hier dan ook SNOOPYSNOEP snoep en beheert deze website.

Services

Meer dan 50 jaar Horecaervaring – Brood/banket-opleiding

Met meer dan 50 jaar horecaervaring,  een opleiding op school afgemaakt als Brood en Banketbakker sta ik als eigenaar in/voor/achter de winkels, HIER GEEN ZUIL voor bestellingen,  geen betaalsysteem zonder persoonlijke assistentie en zeker al geen mensen die niet weten wat ze eigenlijk verkopen, of waar U eigenlijk niets meer bent dan een nummertje op een kasbon, Ook kunnen de minder ervaren mensen hier de hulp inroepen van een ervaren persoon die normaal aanwezig is.
Als eigenaar sta ik erop dat service EN persoonlijkheid HOOG in het vaandel moet staan.
Een team van mensen staan hier en online klaar voor alle vragen en antwoorden met een persoonlijke service.

SERVICE IS OUR BESTSELLER

 

Celebrations

Snoep en ballonnen, 
Wafels en meer

Birthday Parties

We hebben zeker wel
Iets voor je feest

Gift Baskets

zal ook komen 😉

Custom Wrapping

Spoedig mogenlijk

Gifts

Wij hebben wel iets speciaals

Wat doen we?

Een klein beetje van alles 😉

Zoals eerder beschreven doen wij in de stenen winkel erg veel, in deze virtuele wereld blijven we wat beperkt, en prijzen verschillen ook, hier online hebben we vele voordelen dat ook de prijzen doet zakken, en jullie profiteren mee !
Wij proberen mee te gaan met trends en ook de nieuwste snoepen en dranken, wat we wel doen is ook de veiligheid en wetgevingen respecteren.
Indien een drank niet door de voedselveiligheid komt of bij de douane blijft liggen omdat het niet “zeker” is….. wij passen dan ook met de verkoop ervan.
Op dit moment van het schrijven, zijn er meerdere populaire dingen die eigenlijk niet mogen of kunnen, temeer met het Amerikaanse voorval zijn we nog iets voorzichtiger geworden.

halal

Halal

Graag denken we ook aan de medemens die Halal eet,  of mensen die Vegan zijn,  we proberen daar duidelijk en open in te zijn,  als ook te kunnen informeren in juistheid.
We trachten hier minstens ook aan te geven of er gelatine in het product zit. Klik op de knop hieronder en zie wat we hebben.

Lollies en zuurstokken

Gewone modellen,  normaal maar ook MEGAGROOT ,  we hebben het allemaal in alle kleuren maten en vormen, denk aan dieren, hartjes, sterren, poop, watermeloen en ijsvormen met bijbehorende smaken,  je zult genieten.
ZUURSTOKKEN,  ook deze hebben wij natuurlijk !

Donuts

Do-nuts

Al zit er een winkel “aan de overkant” ,je mag natuurlijk via de zuil kopen,  wij geven je service en kunnen afstemmen op je wensen,  dit voor 2/3 tot de helft van de prijs in een simpel wit doosje EN VERS TER PLAATSE GEMAAKT.
Dit alles met onderandere BELGISHE CHOCOLADE

Kom ons bezoeken

Of Shop Online

We houden de website zo "vers" mogelijk met alles wat we in huis hebben,  maar het kan natuurlijk gebeuren dat speciale aanbiedingen en/of sommige items ALLEEN de in de fysieke de winkel mogelijk is,  ook op sommige momenten kom je dit tegen omdat we met sommige "hoge of echt lage" temperaturen niet onze items alle kunnen verzenden,  denk aan chocolade in 40°C ...... dat gaat niet goedkomen surprised

 

Leveringen kunnen tot 10 dagen duren ivm de voorraad, we informeren je zodra we je niet "direct" kunnen verzenden.
Verzendingen gebeuren tijdelijk iedere woensdag,  zodat je het voor het weekend nog hebt.

Gebruik aub het ticketsysteem
eventueel... +32465035748
Kantoor.ws@snoopysnoep.be

Fysieke winkel
Grootkanonplein 1 D - 3
9000 Gent -België

 

Open:
Iedere dag 11:00 - 19:00 
Mooi weer / zomertijd zullen we ruimer open zijn.